meter to feet and square meters to squarefeets convertion

hanya sharing aja nih, kebetulan ada beberapa hal yang perlu di konversikan terkait feet dan meter dan juga squarefeet dan squaremeter.

setelah pindah ke kuala lumpur, ternyata beberapa hitungan panjang dan luas itu dihitung dengan satuan feet atau square feet. jadinya harus bikin catatan dah untuk konversi meter ke feet (kaki) dan juga meter persegi (square meter) ke kaki persegi (square feet) Continue reading

Advertisements

Successful to setup 3 or 4 whatsapp account/number on 1 smartphone

May be this is not a new things for you but I just install and setup it for me. It works….
Before I go further sharing my experience, I share my device info first and what is the pre-requisite for that.
1. I use Lenovo Vibe Shot (Z90a40) with Dual Simcard plus Secure Zone Application inside
2. I use normal WhatsApp for 2 account
3. I use WhatsMapp for 3rd WhatsApp Account. (thanks for developer of this apps… ) Continue reading

Pemburu Ringgit bukan Pemburu Dollar, Jadi TKI di Negeri Jiran

Pemburu Ringgit bukan Pemburu Dollar
Jadi TKI di Negeri Jiran

1st of All, Thanks God, Semua berjalan seturut kehendakMu saja.
Setelah sekian lama berangan-angan, akihrnya kesampaian juga. Bekerja dinegeri tetangga (Negeri Jiran) Malaysia. Jadilah sekarang sebagai Tenaga Kerja Indonesia (TKI) bersaama Istri dan anak-anak.
Beberapa kisah yang aku dapat share disini antara lain:
1. Proses Visa Kerja.
2. Mencari Tempat Tinggal.
3. Mencari Sekolah buat Anak. Continue reading

A Chance, Luck and Capability

A Chance, Luck and Capability

I write all of this to remember all the kindness one of my guru, leader and manager that already pass away Alm. Budiman Hasibuan. My deep condolences to all the family, God will be the best and the perfect to give you all the consolation or solace for your loss.
I know Alm. Budiman Hasibuan when I join PT. Infracom Technology, he is my manager to handling Storage, Storage Area Network and Server.As a newbie to this new environment, he share a lot of knowledge specially on storage and storage area network. Continue reading

Another way to import Thunderbird Contact Address Book into MS Outlook 2013

Another way to import Thunderbird Contact/Address Book into MS Outlook 2013.

Just by trial and error.

I have another way to import contact/address book of Thunderbird into MS Outlook 2013. The first thing first is the file is not VCARD or VCF file, we import CSV file. Continue reading

Secure PDF ===> PDC (locklizard)

Secure PDF.

Bagaimana cara konversi PDC ke PDF ??? that’s the question.

tapi sejauh ini, masih dalam tahap mencari cari, belum menemukan cara konversinya. jadinya, pake trial aja dah…. hehehhehhe. Continue reading

Information aja yah…

Sungguh suka cita yang luar biasa dalam hidupku.
pertama : anak ku lahir dengan selamat.
kedua : ditahbiskan jadi pertua (GBKP Depok Lenteng Agung), pekerja di ladangnya Tuhan.
Thank’s for all your kind God.

Anak perempuan ku lahir pada 31 Juli 2009 jam 16.31 WIB di RSB YPK Menteng dan diberi nama ” ABRIELLE JOSEPHINE SIMANGUNSONG”

Aku ditahbiskan jadi Penatua/Pertua/Sintua di GBKP Depok Lenteng Agung pada tanggal 9 Agustus 2009 untuk periode 2009-2014.

%d bloggers like this: